Kolageno blondės iš maniokos
Jei dar nepridėjote kolageno į visus savo mėgstamus receptus, tai padarysite, kai išbandysite šias kolageno maniokų blondės!
a) kai kuriuos receptus padaro puresnius, kramtesnius ar kreminius,
b) yra daug lengviau virškinamų baltymų pasirinkimas, palyginti su kitais baltymų milteliais, net ir pačiais natūraliausiais.
BET PALAUK,
ir c) suteiks jums TIKRŲ naudų.
Yra žinoma, kad kolagenas:
- Palaiko sveikus plaukus, odos elastingumą ir drėkinimą bei tvirtus nagus.
- Kaulų ir sąnarių atrama
- Palaiko sveiką kūno sudėtį
- Sudėtyje yra elektrolitų ir mikroelementų
Derinkite jį su maistu, kuriame gausu vitamino C, pavyzdžiui, camu-camu ar uogomis, ir tai dar labiau padidins kolageno gamybą jūsų organizme.
Ingridientai:
„Kasavos (maniokos) miltai yra begrūdžiai, be glitimo, žemo glikemijos indekso miltai, pagaminti iš kasavos augalo (Manihot esculenta) šaknies.
Kasava yra iš Pietų Amerikos kilusi gumbų kultūra, panaši į bulves ir javus, plačiai auginama, ypač tropikuose.
Kasava yra pagrindinis maistas daugelyje šalių ir sudaro daugiau nei 800 milijonų žmonių mitybos pagrindą.
- 1 ¼ puodelio maniokos miltų
- ¾ stiklinės vandens
- ½ puodelio Nature’s Sunshine kolageno miltelių
- 2 arbatiniai šaukšteliai vanilės esencijos
- ¼ puodelio kokosų aliejaus, ištirpinto
- ¼ puodelio lydyto sviesto, ištirpinto
- ¼ puodelio susmulkinto natūralaus šokolado, geriausia be cukraus
- 3-4 šaukštai saldiklio, pvz., Lakanto arba kokosų cukraus, arba jūsų pasirinkto saldiklio pagal skonį.
- Žiupsnelis druskos
Pagaminimo būdas:
- Įkaitinkite orkaitę iki 180 laipsnių Celsijaus. Šokoladą supjaustykite mažesniais gabalėliais ir atidėkite į šalį. Visus likusius ingredientus sudėkite į maišytuvą nepridėdami šokolado arba, jei naudojate dubenį, persijokite sausus ingredientus ir sudėkite likusius šlapius ingredientus. Maišykite arba maišykite, kol visiškai susimaišys.
- Kepimo formą išklokite kepimo popieriumi, šaukštu išpilkite mišinį ir tolygiai paskleiskite šaukšto nugara.
- Ant mišinio pabarstykite šokolado drožles, šiek tiek panardinkite į mišinį ir palikite ant viršaus.
- Pašaukite į orkaitę ir kepkite 15-20 minučių. Leiskite šiek tiek atvėsti. Kai išeis, jis bus kramtomas ir skanus, nors ilgiau stovėdamas jis taps minkštas, dar šiek tiek kramtomas, bet dažniausiai labai tankus ir skanus.
- Geriausia patiekti šiltą arba kambario temperatūros. Patiekite vienus arba su šokoladiniais putėsiais ir/ar lazdyno riešutais, keptais orkaitėje 15-20 min.
- Mėgaukitės!